Xiaomi Okosóra

Szeretnél többet megtudni a Xiaomi Okosórákról?

A Kínai márkákat sokan nem is annyira ismerik. A Xiaomi esetében sokan emlegetik, hogy az új Huawei márka lett. Pár évvel ezelőttig Kínán kívül nem sok ember hallott róluk. Manapság ez már nem így van. Ár-érték arányban a legjobb okostelefonok mellett az okosóra piacot is meghódították.

Fontos megjegyezni, ha tehetjük olyan helyről vásároljunk ahol 2 év garanciát adnak a termék mellé. Sokat látni, hogy más webáruházaknál ez nem így van. Ennek az az egyszerű oka, hogy olyan országokból szerzik be az Xiaomi Okosórát ahol az egy év a normális. A mobilosz.hu kínálatában minden okosórára 2 év gyártói garanciát adunk.

A Xiaomi folyamatosan dob ki új szériákat amik jobbnál jobb felszereltséggel bírnak. Magas tudásuk ellenére, viszont még mindig pénztárcánk jó barátja lesz.

Segítünk megfelelő döntést hozni órád kiválasztásában.

Kiválasztottunk kettő népszerű Xiaomi okosórát amiket gyakran rendeltek tőlünk, hogy többet megtudjatok róluk.

Xiaomi Amazfit Stratos 3 okosóra

Ezt az okosórát inkább sportórának szánták, de szerintem simán megállja a helyét az okosórák élvonalában is. A Stratos 3 jelenleg a Kínai gyártó legújabb órája, mely gyönyörű kialakítással lett megáldva.

A gyártó 100db óralapot ígért ennek örültünk is aztán jött a nagy bumm. Egyenlőre körülbelül 40 elérhető, de aggodalomra semmi ok ígéretük szerint a frissítésekkel ezt folyamatosan pótolni fogják nekünk.

A Stratos 3 funkciói

Szerencsére sok izgalmas funkcióval vértezték fel az újdonsült Xiaomi okosórát. Nézzünk is meg ezekből párat:

- Folyamatos pulzusmérés

- Elégetett kalória mérése

- 19 sport mód

- Hívás és SMS értesítés

- Alvás minőség figyelés

- Zene lejátszás az órán vezeték nélküli fülhallgató segítségével

Számos funkciót sorolhatnánk még, ugyanis a Stratos 3 nem szűkölködik a jobbnál jobb megoldásokkal. A Sportolás szerelmeseinek mindenképpen nagyon ajánljuk ugyanis ilyen áron aligha kapunk hasonlóan jól felszerelt okosórát.

Üzemidő mindenek felett

Sportolásnál és minden napi viselésnél is azért elég fontos számomra, hogy ne kelljen minden nap töltögetnem az órámat.

A Xiaomi Stratos 3 okosóránál szerencsére ettől nem kell félnünk ugyanis a gyártó szerint akár 14 napig élvezhetjük ketyegőnk funkcióit.

Rövid összefoglalás

A Mobilosz.hu csapata véleménye alapján szerintünk egy nagyon jó felső kategóriás okosórát teremtett meg a Xiaomi. Ár-érték arányban aligha van párja a piacon ilyen felszereltség mellett.

Lazán elegáns megjelenésével a mindennapi használatra is tökéletesen alkalmas.

Amennyiben úgy gondolod neked pont ilyen okosórára van szükséged megrendelheted tőlünk 2 év gyártói garanciával!

Kérdések amikre szerintünk szíves választ kapnál

Mi emberek kíváncsi lények vagyunk a világban és szeretünk utánajárni, hogy mit is vásárolunk. Összeszedtünk nektek pár kérdésre választ amire úgy gondoltuk, hogy hasznosak lennének a döntés meghozásában.

A Xiaomi okosórák vízállóak?

Nagy szerencsénkre a Xiaomi okosórák javarészt mind vízállóak, így nem kell megijednünk, ha csobbanunk egyet a Balatonba és esetleg rajtunk maradna.

Melyik a legjobb Xiaomi okosóra?

Jelenleg szerintünk, ha a funkciókat nézzük a Stratos 3 okosóra a legjobb. Itt vélemények eltérhetnek, mert nem mindenkinek ugyan az az igénye. Ajánlatos eldönteni vásárlás előtt, hogy milyen funkciókra van szükséged és mire szeretnéd használni. Ezek alapján könnyebben eldöntheted, hogy számodra mégis melyik Xiaomi Okosóra lesz a legjobb.

Megéri Xiaomi okosórát vásárolni?

Erre a válasz egyszerű. Egyértelműen igen. Ár-érték arányban és funkcionalitásban az egyik legjobb okosórák a Xiaomi háza tájékán vannak.

Legutóbbi blogbejegyzések

Irány a blog!