Samsung Okosóra

Samsung Okosórák a mobilosz.hu kínálatában

A Samsung márkát gondolom senkinek sem kell bemutatni. A dél korai márka közel az egész elektronikai piacot lefedi. Köztük a mindenki szemében kimagaslóan jó minőségű okostelefonok mellett az okosórák is teret kaptak.

Elmondhatjuk, hogy itt sem lőttek mellé és hozták az elvárt szintet. Igaz nem mondhatóak a legolcsóbb okosóráknak, de a minőség mindenért kárpótol.

Nézzünk is meg párat ezek közül:

Samsung Galaxy Fit okosóra

A Samsung ezzel a szériával egy költséghatékonyabb aktivitásmérőt szeretett volna a piacra dobni. Méretét tekintve szinte észrevehetetlen. 50 méteres vízállósággal és egy strapabíró akkumulátorral rendelkezik.

A pehelysúly éllovasa

A Samsung Galaxy fit tartós és nagyon könnyű anyagokból készül. Gyors és fürge mozgásra lett tervezve. Szinte észre sem veszed, hogy viseled.

Kitartás maximalizálva

Az akkumulátor üzemidejét kimaxolták ennél az okosóránál, hogy ne kelljen idő előtt feladnod a napi edzésed!

Minden mozdulatod könnyedén követheted

A Samsung Health alkalmazás segítségével nyomon követheted testmozgásod és akár 10 tevékenységet is kiválaszthatsz a több mint 90 edzés forma közül.

Ahhoz, hogy használni tudd ezt az alkalmazást telepítened kell az okostelefonodra és szükséges összekapcsolnod az okosóráddal is.

Nyugalom a felső fokon

A Samsung Galaxy Fit okosóra nyomon követi a stressz-szintedet és igen részletes légzésgyakorlat ajánlásokat tesz neked. Sajnos ez a funkció még nem minden régióban elérhető.

Samsung Watch Active 2 okosóra

Egy igazán Prémium okosóra a középkategóriából. Külsejét tekintve egész csinos megjelenésnek örvendhet mondhatjuk úgyis, hogy egy sportos elegáns kivitel. Megtalálod rajta a Samsung saját fejlesztésű alkalmazásait és EKG-val is felszerelték a pulzus mérő mellé.

A terek maximális kihasználása

A Samsung Active 2 okosóra egy nagyobb méretű kijelzőt kapott alig észrevehető kerettel és gyönyörű fekete letisztult háttérrel.

A kijelző méretének köszönhetően nagyobb felület jut a számodra fontos dolgoknak.

Az óra ami a stílusodhoz alkalmazkodik

Szereted az egyedi megoldásokat? Az Active 2 okosóra ebben a társad lesz. Készíts egy képet magadról, hogy milyen ruhát viselsz és automatikusan megkeresi a hozzád illő óralap dizájnt.Amikre biztosan tudni szeretnéd a választ

Tudjuk, hogy a hatalmas választék sokszor összezavar titeket és nem tudtok dönteni. Ezért összegyűjtöttünk nektek pár kérdést ami gyakran felmerül bennetek.

Melyik a legjobb Samsung okosóra?

Na látjátok ez egy olyan kérdés amire elég nehéz jó választ adni bárki számára is. Először jó lenne tisztázni, hogy mire van szükségetek? Ugyanis nem mindegy, hogy sportoláshoz, munkára vagy divatelemként szeretnéd őket használni.

Hobbi szintű sportoláshoz mindenképpen egy olcsóbb kategóriás okosórát ajánlanánk neked mint például a Samsung Galaxy Fit órát.

Munkára illetve a minden napokra véleményem szerint jobban járunk, ha egy prémium típust választunk. Hosszabb távon egyszerűen jobban járunk vele.

Vegyünk is erre egy-két példát:

- Samsung Galaxy Watch Active 2

- Samsung Galaxy Watch

Lehetne még bőven válogatni, de kiemeltünk nektek kettő népszerű modelt.

A divatos oksórákba inkább nem is mennék bele, ugyanis mindenkinek más a stílusa és egyébként is lehet még csinosítgatni az alap órát különféle okosóra szíjakkal.

Megéri Samsung okosórát venni?

Több tényezőtől függ, amennyiben költségkereted engedi mindenképpen ajánlatos a Samsungtól okosórát vásárolni.

Fentebb már taglaltuk, hogy a márka mindenki szemében prémium termékeket kínál az okosóra piacon.

Samsung Galaxy Watch vs Samsung Galaxy Watch Active 2 melyik a jobb?

A maga nemében mind a két típus előkelő helyen szerepel az okosórák világában. El kell döntenünk, hogy mit helyezünk előnyben vásárlásunk során.

Amennyiben gyakran sportolsz szerintem egyértelműen az Active 2 lesz a számodra megfelelő okosóra.

Szeretnél több információt megtudni a Samsung Okosórákról?

Ez esetben tekintsd meg a kiszemelt óra adatlapját, ha ezek után is merülnek fel benned kérdések ne habozz nekünk írni.

Csapatunk nagyon szívesen segít neked kiválasztani a megfelelő okosórát szakmai és emberi szemmel is.

Legutóbbi blogbejegyzések

Irány a blog!