Huawei Okosóra

Huawei okosóra vásárláson töröd a fejed?

Az első ami felmerülhet benned, hogy mi is az a Huawei? Egy évtizede még alig hallhattál róla. Mostanra viszont az okostelefonok piacának egyik meghatározó szereplője lett. Termékeiket magas minőségűek és árazásban is sokkal alacsonyabbak mint a versenytársaik. Talán nem véletlen, hogy ezért is szeretik ezt a márkát annyira az emberek.

Szerencsére nem csak a mobiltelefonok piacán jeleskedik, hiszen bizonyított az okosórák piacán is. Az emberek nagy kedvencévé váltak a szépen kivitelezett, csúcstechnológiával felvértezett okosóráik is.

Társaikhoz képest nagyon hosszú üzemidővel rendelkeznek, ezért is lesz jó társ számodra a mindennapokban.

Ezzel a kis bemutatóval még igazán nem tudhatod, melyik Huawei Okosóra lenne számodra a megfelelő. Pontosan ezért összegyűjtöttük a legnépszerűbbeket és írtunk róla nektek pár sort.

Huawei Watch GT okosóra 42mm vs 46mm

Felmerült benned a kérdés, hogy a webáruházakban nem tudsz válogatni ennél a típusnál a méretek közül. Vajon miért is lehet ez?

Egyszerű a válasz:

A 42 mm-es változat az első szériába tartozik, ahol az üzemidő még nem volt teljesen a maximumra járatva. Érdemes tehát ezeket elkerülni és informálódni a kereskedőnél, hogy ők melyik verziót árulják. Szerencsére erre a kérdésre egyszerűen megkapod a választ, ugyanis az Elegant verzió mutatja ezt a szériát.

Amennyiben megfogadják tanácsunkat csakis az alábbi típusokból vásároljanak:

- Active

- Sport

- Classic

A Mobilosz.hu kínálatában csak a 46mm-es verzió található meg.

Ezeknek a modeleknek nem csak az üzemideje hosszabb, hanem nagyobb kijelzővel is büszkélkedhetnek. Ennek köszönhetően a felbontása is természetesen nagyobb lesz.

A Huawei Watch GT okosóra továbbá rendelkezik még sok más hasznos funkcióval is. Lássunk ezek közül néhány példát:

- Akár 2 hetes üzemidő egyetlen töltéssel

- Magassági barométer hegymászáshoz

- Alvás és Fitnesz Figyelés

- Pulzusmérés

- Többféle óralap

És még sorolhatnánk.

A Huawei Watch GT tehát egy minden jóval felvértezett okosóra megfizethető áron. Nagyon nem lőhetünk mellé, amennyiben tetszésünket is elnyerte.

Huawei Watch GT 2 Sport okosóra

Az előbb áttekintettük a GT széria jellemzőit most sor kerül a GT2 rövid kivesézésre is. Ez a széria már egy árkategóriában egy magasabb színvonalhoz tartozik, de a piaci versenytársakhoz képest kategóriában még mindig él lovasnak számít.

A Huawei vállalat megpróbálkozott ennél a típusnál, hogy félig okosóra félig pedig sportóra legyen és szerintünk egész jól sikerült nekik ez a feladat.

Az első generációhoz képest egy sokkal sikkesebb kinézettel büszkélkedhet. A korábbi fém keret szerepét egy 3D üveg borítás vette át. Véleményünk szerint sokkal jobban hasonlít egy ékszerre mint egy sportórára.

Kétféle méretben elérhető kis hazánkban így minden kéz méretre tökéletes tud passzolni.

A Huawei eldobta ennél a szériánál a Google által fejlesztett WearOs rendszert. Úgy gondolták, hogy elindítanak egy saját fejlesztésű zárt rendszert. Ennek természetesen a hátrányai, hogy nem annyira testre szabható, mert csak a Huawei által telepített alkalmazásokat tudod rajta használni.

Sajnos ennek az újításnak köszönhetően kevesebbet tud mint versenytársai.

Az akkumulátor üzemideje, viszont kárpótol sok mindenért. Egy töltéssel akár 2 hétig élvezheted az okos ékszered.

Nem csak sportolás közben méri a pulzusodat, hanem folyamatosan, ha túl alacsony vagy magas akkor erre figyelmeztet.

A nagy újdonság amit bevezettek az a Kirin A1 chippel rendelkező hangszóró ami beépítésre került. Sajnos önmagában hívásokra még így sem képes, viszont kihangosítónak használhatjuk.

A számlap dizájnok okozhatnak csalódást, mivel van választék, de korántsem vitték túlzásba.

Ha összegezni kellene, hogy milyen is lett a Huawei Watch GT 2 sport okosóra akkor annyit tudnék mondani, hogy jó irányba haladnak vele az első szériához képest. Elférnek még újítások, de kategóriában egy jó választás lehet számodra is.

Kérdések amiket gyakran fel tesztek nekünk a Huawei Okosórákkal kapcsolatban

Összegyűjtöttünk nektek pár kérdést, amire elég gyakran kíváncsiak vagytok. Ezzel is szeretnénk nektek segíteni, hogy ne kelljen felesleges időt pazarolni az interneten való keresgéléssel.

Megpróbáljuk folyamatosan bővíteni a listát a

Huawei okosórákkal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel és természetesen válaszokkal.

Lehet hívást kezdeményezni a Huawei okosóra segítségével?

A Huawei Watch GT 2 segítségével egyszerűen indíthatsz és fogadhatsz hívásokat. Az okosórát össze kell kapcsolnod a telefonoddal és automatikus szinkronizálja a névjegyeket vele.

Ezután már csak egyszerűen kiválasztod kit szeretnél felhívni és máris hívásban vagy.

Melyik a legjobb Huawei okosóra?

Természetesen ez a kérdés mindig nehéz, hiszen igencsak igény és pénztárca függő. Ár-érték arányban mi a Huawei Watch GT okosórát ajánlunk a legjobban nektek, de figyeljetek, hogy a 46mm-es változatot vegyétek meg belőle.

Amennyiben nem szeretnél aggódni rajta, hogy nem jót kapsz rendeld meg tőlünk és biztos lehetsz benne, hogy azt kapod amit vártál.

Mennyibe kerül egy Huawei okosóra?

Mint már beszéltük szerencsére a Huawei megfizethető áron nyújt prémium okosórákat. Jelenleg 35 és 70 ezer forint között találsz magadnak minden igényt kielégítő okosórát. A konkurens márkáknál sajnos ennek a 2-3 szorosát is egyszerűen el tudod költeni hasonló tudású készülékre.

Legutóbbi blogbejegyzések

Irány a blog!