Bejárónő és barátnő egyben: a Xiaomi Mi Roborock S6A fiatal, csinos bejárónő, aki hűséges és nem szól bele a dolgaidba?

A robotporszívó nem véletlenül lopta be magát a családok szívébe, hiszen az egyik leggyakrabban végzett, hangos házimunka terhét veszi le a vállunkról. A Xiaomi Mi Roborock S6 szinte már a társunkká, „legjobb barátnőnkké” válhat a mindennapokban, éppen olyan lelkesedéssel és örömmel fogadhatjuk, mint annak idején a mosogatógépet vagy, ahogy bizonyára felmenőink a mosógépet fogadták. Ráadásul egy megfizethető árú, reális választás.

Ne felejtsd el, hogy nem a legolcsóbb porszívóról van szó!


A Roborock S6 prémium kategóriás robotporszívó, ami nemcsak annyit jelent, hogy sokkal csendesebb, okosabb és tisztább elődeinél, hanem azt is, hogy nemcsak porszívózni tud, hanem akár fel is mos! Arról nem is beszélve, hogy kiváló befektetés, amely többszörösen megtérül, rövid idő alatt. Különösen akkor, ha nincs időnk, energiánk, idegrendszerünk takarítani, esetleg gyakrabban van szükség az otthonunkban a porszívózásra, mint ahányszor azt meg tudjuk oldani – például egy szőrhullató kisállat él velünk, otthonunkban, sőt, akár mindkettő!
Ha belegondolsz, akkor lehet, hogy mondjuk, egy százötvenezres robotporszívó elsőre drágának hangzik. De ha összehasonlítod azzal, hogy amíg ezért a pénzért például egy takarítónő jó esetben tízszer jön ki, alkalmazkodni kell hozzá, időpontot kell egyeztetni vele, beteg lehet, késhet; a porszívód viszont csendes és azért remélhetőleg sokkal több takarítást tud elvégezni. Nem kérdés, hogy melyik lehet a jobb döntés.

A Roborock S6 óriási terhet vesz le a válladról!

Hatalmas segítséget jelent a mindennapokban. Sokkal hatékonyabb, könnyebben tervezhető, csendesebb és nyugodtabb lesz vele a takarítás. Ezzel a robotporszívóval elérheted, hogy akár egy nagy családi ház is minden nap tökéletesen ki legyen porszívózva, akár a legnehezebben hozzáférhető helyeken is. A Xiaomi Mi Roborock S6 ugyanis annyira kicsi és könnyű, hogy nem okoz gondot számára a szekrények és az ágy alá történő bejutás, de még akár a kisebb lépcsőkön is képes lehet lejutni. Így a porszívózás előtt sokkal kevesebbet kell elpakolnunk, nem kell például feltennünk a székeket az asztalra, hiszen így is tökéletesen tiszta lesz a padló az asztal alatt.

A Xiaomi Mi Roborock S6 robotporszívó nagyon menő!

A külső megjelenése a márkára jellemzően rendkívül egyszerű és letisztult, már-már minimalistának tekinthető, így minden lakásban jól mutat és kevés olyan ember van, aki nehezen barátkozik meg vele. A Xiaomi Mi Roborock S6 gyakorlatilag egy egyszínű fehér vagy fekete henger, tetején az ügyes szenzorokkal. Így tényleg menő, modern, elegáns és divatos megjelenéssel rendelkezik.

Nem kell többé azon gondolkodni, mikorra iktassuk be a takarítást!

Könnyedén időzíthetjük a takarítást azokra az időpontokra, amikor nem vagyunk otthon vagy senkit nem zavar a porszívó működése. A porszívó egyedül is kitakarít, de egy helyiségben is mehet, így biztosan senkit nem fog zavarni. Csendessége miatt pedig akár éjszaka is használhatnánk.

Melyek a Xiaomi Mi Roborock S6 technikai paraméterei?

Magasan lekörözi elődjeit és több versenytársát is, több funkciójában is akár húsz százalékkal is jobbnak bizonyulhat, mint az elődje. A Xiaomi Mi Roborock S6 ügyesen feltérképezi magának az egész lakást és a térkép segítségével önállóan elvégzi a porszívózást. A mop funkció ennél még egy kicsit több előkészületet igényel, de már az sem mondható megterhelőnek. Sajnos még nem képes az öntisztításra, így, különösen a felmosásnál, érdemes ügyelni arra, hogy a felmosó felületet mindig tisztán tartsuk, nehogy az esetlegesen elkoszolódott fej a szennyeződéseit szétkenje a lakás többi részein.

Hasznos funkció a Roborock S6 esetében az is, hogy korlátozhatjuk csak egy-egy helyiségre a munkavégzését, így nem fog bennünket zavarni, nem fogunk benne megbotlani a többi helyiségben. Megtaníthatjuk, hogy bizonyos területeket hagyjon ki a porszívózásból. Ilyen lehet például a gyerek által kirakott puzzle a földön, esetleg egyes kisebb növények, játékok, törékeny tárgyak környéke, amelyek felborulhatnak, eltörhetnek a porszívó mozgásától. Eme funkcióknak hála használata kevesebb pakolást és előkészületet igényel, illetve jóval biztonságosabbnak is mondható, kevesebb károkozással, balesettel járhat a használata. A működése tökéletesen vezérelhető alkalmazásból, de akár hangvezérlésre is van mód, ha éppen a konyhából szeretnél átkiabálni a nappaliba neki – bár ezt azért még nem biztos, hogy meg fogja érteni, viszont kisebb távolságokból már szuperül működhet.

Dicsérhető még a csendessége miatt, ami már gyakorlatilag azt jelenti, hogy a suttogással vetekszik a hangja. Tehát elviekben tökéletesen fel tud porszívózni akár az alvó gyerekünk szobájában, az ágya alatt is, ezért akár éjszakára is beiktathatjuk a porszívózást. Ezen felül akár két és fél órán át is képes akkumulátorról üzemelni, ez az üzemidő pedig egészen jónak számít a piacon. Praktikus és hasznos funkció, hogy az üzemidő lejártával képes önállóan eltalálni a töltőig és fel is tölti magát. A porszívó szívóereje erősnek mondható, mozgékonysága jó, akár két centiméterre is képes felmászni. Szenzorok érzékelik a portartály telítődését is, illetve külön szenzorok igyekeznek megelőzni a porszívó sérülését, leesését is.

A Xiaomi Mi Roborock S6 tehát jó választásnak bizonyul, ha prémium kategóriás, felmosni is tudó robotporszívót szeretnél. Válaszd a jó ár-érték arányt elérhető áron és élvezd a porszívózás- és felmosás mentes életet, na és persze a tiszta otthont!

Legutóbbi blogbejegyzések

Irány a blog!