Xiaomi Mi Air Purifier Pro – lélegezz felszabadultan

A mai napon a Xiaomi Air Purifier Pro légtisztító készüléket fogjuk górcső alá venni, mivel a Xiaomi nem új szereplő a légtisztítók piacán, ezért sokaknak nem is kell bemutatni, hogy az elődjei milyen kimagaslóan hatékonyak voltak, viszont az új Air Purifier Pro kenterbe veri az összes eddigi modellt. Mondjuk ezen ne is lepődjünk meg, hisz jelen esetben egy prémiumkategóriás készülékről beszélgetünk.

Kezdjük is a külsejével, hisz a lakásodnak az éke lesz!

A Xiaomi márka nevéhez hűen ismét egy szép, igényesen letisztult megjelenéssel rendelkező légtisztítót dobott a piacra és mindezek mellett minőségi anyagokból.Helyet kapott a készüléken egy csodálatos kerek OLED kijelző is, ami nem csak díszként funkcionál, hanem a levegő aktuális tisztaságát is nyomon követheted rajta.

Összegezve a kinézetet, letisztult kompakt külseje miatt bárhol izgalmasabbá tudja a varázsolni a teret, legyen az éppen egy nappali vagy iroda.

Na, de nézzük is meg, hogy miért lesz jó neked ez a kis masina!

A Xiaomi hivatalos adatai szerint maximum 65m2-es helyiségnek tud gondoskodni a tiszta levegő ellátásáról, noha azért tegyük hozzá, hogy a gyártók szeretnek kicsit elrugaszkodni a valóságtól, viszont saját tapasztalatink szerint egy 55m2-es szobával kényelmesen megbirkózik.

A friss levegő kibocsátásáról három fázisú szűrési folyamat gondoskodik, mely folyamán minden nem oda illő anyagot nemes egyszerűséggel eltüntet, legyen az éppen por, baktérium, pollen vagy egyéb allergén anyag.Az egyedülálló úgynevezett torony kialakításának köszönhetően 360 fokos légáramlást biztosít, melytől egy úgynevezett „levegőfa” keletkezik a készülék körül.

A Xiaomi a magas minőség mellett az innovatív megoldásairól is híres, ezért itt se maradhatott ki, hogy akár mobiltelefonról is kényelmesen tud kezelni a MI Home applikáció segítségével, ami egyaránt Androidon és IOS-on is elérhető.

Rengeteg funkció közül válogathatunk az alkalmazáson belül, mint például:

  • A helyiség hőmérsékletéről, illetve páratartalmáról is kaphatunk információt
  • Levegő minőségének folyamatos ellenőrzése
  • Időzíteni tudod a tisztítási folyamatokat
  • Ventilátor sebességének módosítása
  • Nagy sebességű, éjszakai és automata mód
  • Szűrőnk állapotát is nyomon tudjuk követni
  • Javaslatokat tesz az ablakok kinyitására a levegő elemzésének segítségével
  • Rengeteg egyéb funkció


Jelenleg háromféle szűrőt tudunk hozzá vásárolni, nézzük meg, hogy melyik mire jó.

Antibakteriális verzió:

Poratkák, Baktériumok, PM2.5 részecskék megkötése, aktív szenes szűrő

Anti-Formaldehid verzió:

Kórokozó baktériumok, PM2.5 részecskék, Formaldehidek

Gazdaságos verzió:

Kellemetlen szagok, Formaldehid részecskék, Por, Részecskék


Összegezünk akkor ezt a csodálatos kis készüléket:

Véleményünk szerint a légtisztító piacon egy nagyon hatékony és ár-érték arányban kiváló készülék lett a Xiaomi Mi Air Purifier Pro. Mi személy szerint nyugodt szívvel ajánljuk akár egy nagyobb háztartásba vagy éppen az irodádba.

Amennyiben szeretnéd megvásárolni, nálunk megteheted >>> Xiaomi Mi Purifier Pro


Szeretnél még több okos termékről olvasni?

Xiaomi Roborock S6 robotporszívó teszt

Legutóbbi blogbejegyzések

Irány a blog!