A királyság csúcsa: Samsung Galaxy S10e!

Király akarsz lenni vagy csak tökéletes telefonra vágysz?

A Samsung Galaxy S10e meghozza számodra a nagy áttörést, kézre álló méretével. Ha már ismered a Samsung Galaxy készülékeket, akkor az újabb generáció készülékeiben sem fogsz csalódni. Ha pörgős életet élsz, akkor a Samsung Galaxy S10e a te készüléked, ugyanis az átlagnál rövidebb töltési idővel tudsz kalkulálni. Ráadásul olyan extra funkció van benne, ami figyeli a napi rutinodat, így az Adaptive Power Saving funkció kezeli a telefonod akksiját, ha üresjárat van, akkor a nem használt alkalmazásokat leállítja és pihenteti az akksidat.

A Samsung Galaxy S10e egy olyan kompakt telefon, ami minden igényedet kielégíti. A telefon Dolby Digital hangzása tökéletes, sőt a telefonhoz tartozó fülhallgató is prémium minőségű. Az Infinity Display kijelző gyönyörű színeket ad, egy élmény használni a készüléket.

Ha szívesen fotózol vagy videózol, akkor a Samsung Galaxy S10e a neked való készülék, ugyanis az első és hátsó kamarák egyaránt prémium kategóriásak. A kamera jelenetfelismerő funkcióval is rendelkezik, ami nagyban rásegít a színezéssel is, de az arcfelismerője is villámgyors. A Samsung Galaxy S10e felbontása Full HD+, de akár Quad HD”-ra is át tudod váltani a Beállítások menü használatával. A felvételeidet csinálhatod teleobjektívvel, széles látószögű és ultraszéles látószögű kamera-beállítással is. Ráadásul Dual Rekesz funkcióval optimalizálni tudod a fényviszonyokat, sőt akár egymásra is pakolhatod a fotókat, hogy egy gyönyörű képpé álljanak össze.

A Samsung Galaxy S10e-n készített fotóidat, videóidat akár 120 centiméteres tévén is jó minőségben tudod megnézni. Ha pedig extrákat szeretnél, akkor ezzel a készülékkel azt is megkaphatod, ugyanis a Samsung Galaxy S10e-vel 4K-s videókat is készíthetsz a széles látószögű kamarával, sőt a felvételeket lassítani is tudod.

A Samsung Galaxy S10e megfelelő memóriával és tárhellyel van ellátva, sőt a gyorsaságra sem lesz panaszod.

Ha bírod az ujjlenyomat-olvasót, akkor ez is pozitív élmény lesz számodra, ugyanis villámgyorsan reagál a készülék, mivel ultrahangos az érzékelője, ami FIDO minősítést is kapott.

Energiatakarékosságban is haverod lehet ez a készülék, az akksinál be tudod állítani az adaptív energiatakarékosságot, így használaton kívüli Samsung Galaxy S10e-d pihenőt tud tartani magának.

Sok apró funkció szoftveresen van megoldva, melyeket más gyártók nem raknak a készülékeikbe, már csak ezért is érdemes a Samsung Galaxy S10e-t számításba venned, ha jó telefont szeretnél magadnak.

A Samsung Galaxy S10e előnyei

 • gyönyörű, ultraszéles fotók és videók,

 • dinamikus AMOLED képernyő, HDR10+ minősítéssel,

 • rendszersebessége villámgyors,

 • optimális memória és tárhely,

 • ujjlenyomat-olvasó,

 • arcfelismerő funkció,

 • vízálló,

 • jó zenei hangzás, sztereó hangszórók Dolby Atmos-szal kombinálva,

 • fejlett Android rendszer,

 • akár 2 év garanciával is vásárolható.

A Samsung Galaxy S10e hátránya

 • az akksi 1 napig bírja normál felhasználás mellett,

 • nincs infraportja.

De ezek a hátrányok nem szeghetik senki kedvét, hiszen az előnyök jóval többen vannak.

Még mindig hezitálsz? Ne tedd, hanem most vedd meg a Samsung Galaxy S10e-t, s légy te is király!

Legutóbbi blogbejegyzések

Irány a blog!