Baseus Encok W01 vezeték nélküli fülhallgató - A csodabogár teszt

A mai nap vetünk egy pillantást a Baseus Encok W01 vezeték nélküli fülhallgatóra.

Nézzük is meg először a márkát, mert igazából nem sokan hallottak még róla, mivel nem rég léptek a piacra, viszont hatalmas erővel tőrnek is fel és ez nem véletlen. Elég jó minőségű termékekkel rukkolnak elő, de hamarosan meglátjuk, hogy ez így van-e az Encok W01 esetében is.

Kezdjük is talán a külső kivitelezésével!

Mint láthatjuk egy igazán modern bölcső szerű tartóban kapjuk meg a csodabogarat, ami nem csak tárolódobozként szolgál, hanem egyben a töltő egység is.

A dobozkát kinyitva elénk tárul egy ergonómiailag tökéletesen megtervezett fülhallgató, mely orvosi szilikonból készített fülpárnákkal van felvértezve, ezzel is kizárva az esélyét bármiféle bőrirritációnak. Ami még pozitívum, hogy víz és verejték álló, így tehát egy vízesés közepén is könnyedén probléma mentesen fogjuk tudni kipanaszolni magunkat telefon beszélgető partnerünknek vagy éppen kocogás közben kedvenc zenénket hallgatva élvezzük a természet szépségét.

Összegezzük is a külsejét:

A Baseus egy nagyon szép formavilággal rendelkező vezeték nélküli fülhallgatót alkotott meg, ami a mai trendeknek, illetve technikai elvárásoknak is megfelel.


Na, nézzük is meg mit tud a kis vezeték nélküli fülesünk!

Elképesztően kicsi össztömeggel rendelkezik, talán bátran állíthatjuk, hogy a világ egyik legkönnyebb fülhallgatója, ami ilyen jó minőségű stereo hangzást tud produkálni. TÉNYLEG BRUTÁL JÓL SZÓL!
A kínai gyártó a legmodernebb Bluetooth V5.0 verzióval látta el, így nem okoz neki gondot bármilyen modern készülékhez való gyors csatlakozás sem.

A hordozható bölcsője egy 2000mAh kapacitású akkumulátort tartalmaz melyet kevesebb mint három óra fel tudunk tölteni, ami elengedő a kettő 60mAh fülhallgató háromszori feltöltésére és így töltésenként akár 6 órán keresztül tudjuk élvezni csodálatos hangzását.

Meg kell vallani a füles nagyon tisztán szól, melyben közrejátszik a meglepően jól működő basszus kiemelés, illetve zajszűrés is!

Összességében a Baseus Encock W01 vezeték nélküli fülhallgató egy tökéletes választásnak bizonyul akár telefonálásra, zene hallgatásra vagy éppen sportolásra és mindezek mellett egy valóban menő külső designal bíró fülesnek bizonyult, hangzása pedig ilyen árkategóriában páratlan!

Amennyiben neked is megtetszett és szeretnéd megvásárolni, nálunk megteheted!
>>>> Baseus Encock W01 vezeték nélküli fülhallgató


⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️Legutóbbi blogbejegyzések

Irány a blog!