A megosztás ura – Apple iPhone 11

Hatféle színben kapható, nem éppen olcsó, egyesek szerint nagyon szép, mások szerint pedig elképesztően ronda. Mi az? Igen, ez az új Apple iPhone 11, az utóbbi idők legmegosztóbb Apple mobilja.

A csomagolást kibontva a megszokott tartalom fogad. Ennek értelmében a készülék mellet találsz majd egy simtűt, egy 5 wattos töltőt, két darab matricát, egy lightning kábelt és egy lightning earpods-ot. A gyorstöltés ezzel a konstrukcióval továbbra sem alap, ehhez ismét a zsebedbe kell majd nyúlnod.

Az Apple iPhone 11 kijelzőjéhez használt 6.1 hüvelykes, 828*1792 pixelfelbontású TRUE – TONE IPS LCD panel méretéhez képest kevéske, de minőségéből adódóan kitűnő betekintési szögekkel, szuper élénk színekkel, tökéletes kontraszttal és úgy összességében minőségi megjelenítéssel bír. Mivel más mobilok az Apple iPhone 11 árának töredékéért is FULL HD+-os kijelzővel rendelkeznek, ezért itt el kell döntened, hogy a minőség (és persze az üzemidő), vagy a felbontás az, amihez ragaszkodsz.

Az alapmodell 4 GB RAM-al és 64 GB térhellyel rendelkezik. Ugyan az Apple-nél a tovább bővíthetőség továbbra sem opció, lehetőség van a 128 és a 256 GB-os verzió megvásárlására is.

A kisebb kijelzőfelbontásnak köszönhetően a grafikus gyorsítónak is könnyebb dolga van. Ennek értelmében az Apple iPhone 11-en kipróbált bármely, az app-store-ból letöltött játék a legcsekélyebb probléma, vagy a legkisebb melegedés nélkül futtatható.

Előlapján az Apple iPhone 11 egy 12 megapixeles f / 2.2 rekeszértékű nagy látószögű kamerával rendelkezik, amelynél működik az előlapi lassítás funkció is, hátoldalon pedig a rendkívül jól összedolgozó 12 MP f / 1.8 dual pixel AF, OIS és a 12 MP f / 2.4 ultrawide összeállítást találod. A 16:9 képarány, vagy az éjszakai mód természetesen elérhető funkciók. Akár éjszakai, akár nappali fotózásnál biztos lehetsz benne, hogy a fotók valósághűek lesznek, a vonalélesség tökéletes, a fókusz pedig gyors és precíz.

3110 mAh kapacitású akkumulátorával az Apple iPhone 11 nagyon jól bírja a strapát. Ebből kifolyólag átlagos felhasználás mellett, tehát fotózással, játékkal, böngészéssel, videózással, közösségi médiával együtt is csak nagyjából minden másnap kell majd töltened a mobilt, ami kiemelkedő eredménynek mondható, és valamelyest kompenzálja a gyárilag 5 wattos töltőből adódó töltési idő lomhaságát. A vezeték nélküli töltés természetesen támogatott.

Az Apple iPhone 11 belépőmodellnek ugyan picit drága, de kétség kívül kiváló választás lehet. A telefon mind tudásában, mind anyaghasználatában közvetíti a felsőkategóriás minőséget, de egy iPhone esetében ez ugyebár nem is igazán lehet kérdés.

Összegezzünk! Az Apple-től érkező idei hármas trió egyik legjobban eltalált tagja lett az Apple iPhone 11, a FULL HD+ hiánya pedig koránt sem ront annyit a megítélésén, hogy emiatt pontot veszítsen a hazai mobilkínálat eme szegmensében. Felhasználói élmény tekintetében, kezelhetőségében, minőségében, és úgy általában a márkára jellemző tulajdonságokat figyelembe véve, az Apple iPhone 11 sikere garantált. Biztos, hogy az iPhone-ra vágyók körében nagy népszerűségre fog szert tenni.

Legutóbbi blogbejegyzések

Irány a blog!