Nálunk 14 napig vissza küldheted a terméket!

Nálunk elérhető a törvény szerint előírt 14 napon túli pénz visszafizetési garancia.

A Mobilosz.hu 14 napot biztosít neked terméked kipróbálására.

Amennyiben mégsem vagy maradéktalanul elégedett a termékünkkel, úgy 14 napon belül visszaküldheted, mindenfajta indoklás nélkül.

Az eredeti vásárlást igazoló számlával együtt visszavesszük a nem használt terméket és választhatsz helyettük újat értékegyeztetéssel vagy visszafizetjük a terméked vásárlásakor általad kifizetett vételárát az eredeti vásárláskor alkalmazott fizetési móddal megegyezően.

Bármilyen terméket visszaküldhetsz áruházunkba, melyet számlával igazoltan tőlünk vásároltál még akkor is, ha már kipróbáltad. Amennyiben a termék, tiszta, sérülésmentes, működőképes, a higiéniai előírásoknak megfelelő állapotban van és az eredeti csomagolása is sértetlen úgy lehetőséged nyílik a visszaküldésre.

Amennyiben visszaküldesz egy terméket és a Mobilosz.hu úgy állapítja meg, hogy nem felel meg a fenti követelményeknek, úgy fenntartja a jogot a visszavásárlás elutasítására, vagy az eredeti vételár Mobilosz.hu által egyoldalúan meghatározott százalékával csökkentett áron való visszavásárlására.

A meggondolt vásárlást annak visszaélésszerű (azaz jelentősebb tételekre, nagyobb mennyiségben vagy értékben, ismétlődő vagy egyéb üzleti érdekből történő) gyakorlása esetén a Mobilosz.hu jogosult visszautasítani.

Javasoljuk, hogy vásárolj okostelefonod mellé egyidejűleg a termék megóvására alkalmas kiegészítőket (üvegfólia, szilikon tok stb.), ezzel is megóvva készüléked állapotát.

Légy Te is tudatos vásárló és élj a Mobilosz.hu által adta lehetőségekkel.

Ha tetszett oszd meg barátaiddal is!

Válassz magadnak egy márkát: